Ciasto Z Dyni Trumny

Ciasto Z Dyni Trumny
Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru cukierniczego, jajek, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Monster Coffin Cake, Ciasto Trumnowe Na Halloween, oraz Kanapki Z Trumną.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij dynię i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, sól, imbir i goździki; Dodaj do mieszanki dyniowej na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wyłóż natłuszczoną 13-calową linię. x 9-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem i posmaruj papier; rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 325 przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W dużej misce ubij serek śmietankowy i masło na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj cukier cukierniczy i wystarczającą ilość aromatu klonowego, aby uzyskać konsystencję. Do nadzienia w małej misce ubij 1 szklankę lukru ze śmietaną do ubijania, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Smak KlonowySmak Klonowy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Pokrój ciasto w kształt trumny (wyrzuć skrawki lub Zachowaj do innego użytku).
9
Pokrój ciasto poziomo na dwie warstwy.
10
Umieść dolną warstwę na talerzu do serwowania; posmaruj nadzieniem. Top z drugą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Odłóż 2 łyżki lukru do pisania; ciasto mrozowe z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
12
Posyp okruchami ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
13
Wytnij mały otwór w rogu plastikowej torby; wypełnij zarezerwowanym lukrem. Rura " RIP " na ciasto. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDynia konserwowaDynia konserwowa7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników454Orzechy dowolne (posiekane)paczki) serek śmietankowy, zmiękczonypaczki) serek śmietankowy, zmiękczony3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizmiażdżone ciasteczka gingersnap (około 40 ciasteczek)zmiażdżone ciasteczka gingersnap (około 40 ciasteczek)11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone0(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony1(może być lub przeglądać)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia2(może być lub przeglądać)smak klonowysmak klonowy1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn