Ciasto z dyni i karmelizowanymi orzechami pekan
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1038 kalorii, 12g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu karmelizuj cukier na średnim ogniu, aż stanie się ciemnozłoty.
Dodać orzechy pekan i wymieszać, aby je pokryć.
Dodać masło i zdjąć patelnię z ognia. Mieszać orzechy, aż masło jest włączone.
Rozłóż orzechy równomiernie na dnie piecrust. Odstawić.
W dużej misce ubić razem dynię, śmietanę i jajka na gładką masę.
Dodać pozostałe składniki i ubić na gładką masę.
Obniżyć ogień do 350 i nadal piec przez 3040 minut, aż krem jest ustawiony, z wyjątkiem plamki wielkości niklu na środku ciasta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przed krojeniem.