Ciasto z dżemem

Ciasto z dżemem
Przygotowanie Jam Pie Pops zajmuje około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 412 kalorii , 5 g białka i 22 g tłuszczu każda. Za 1,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajko, skrobię kukurydzianą, dżem truskawkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31% . Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Wypróbuj S'more Pie Pops , Mummy Pie Pops i Peach Pie Pops , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do Lizaków (długość 4 Cale/10 Cm)Patyczki Do Lizaków (długość 4 Cale/10 Cm)
2
Wyjmij muszelki z zamrażarki i pozostaw do rozmrożenia w temperaturze pokojowej na 10–15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Cale/10 Cm Długości)(4 Cale/10 Cm Długości)
3
Wyjmij skorupki ciasta z folii na czystą, płaską, lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Jeśli w cieście pojawią się pęknięcia, należy je docisnąć i naprawić palcami zwilżonymi wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Świeże Maliny, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Maliny, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Wymieszaj dżem ze skrobią kukurydzianą i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy, Jagodowy Lub TruskawkowyDżem Malinowy, Jagodowy Lub Truskawkowy
DżemDżem
5
Z każdej muszli wytnij sześć kształtów za pomocą foremki do ciastek o średnicy nie większej niż 3 cale (8 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
6
Delikatnie dociśnij patyczek lizaka do 6 wycięć z ciasta. Około 3–4 cm patyczka powinno zachodzić na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
7
Podzielić mieszaninę dżemu równomiernie pomiędzy 6 wycięć, ugniatając na środku i pozostawiając brzeg o szerokości 1/4 cala (5 mm). Na wierzch połóż połówkę maliny, 3 jagody lub 1 mały plasterek truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
DżemDżem
8
Brzegi ciasta wokół nadzienia posmaruj roztrzepanym jajkiem. Na wierzchu pozostałe wycięcia. Delikatnie dociśnij brzegi do siebie i zaciśnij widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Piec przez 12-15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie złociste. Przed dekorowaniem lub podaniem pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn