Ciasto Z Czekoladową Wstążką
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto Oreo pie crust, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe Wstążki, Chocolate Ribbon Banana Loaf, oraz Cynamonowo-czekoladowe ciasto wstążkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy, cukier i 1 łyżkę. mleko w średniej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy.
Ubij mieszanki budyniowe i pozostałe mleko trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Łyżką na warstwę twarogu w skórce.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Na wierzchu pozostały chłodny bicz tuż przed podaniem.