Ciasto z budyniem jajecznym II

Ciasto z budyniem jajecznym II
Jajeczny placek budyniowy II jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jajka, mleko, wanilię, cukier i sól i wlać do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
2
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 12-13 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn