Ciasto Z Budyniem Jajecznym I

Ciasto Z Budyniem Jajecznym I
Ciasto z budyniem jajecznym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 226 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, cukier, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem.

Instrukcje

1
W żadnej konkretnej kolejności wymieszaj wszystkie składniki w mikserze lub blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Masło patelnię ciasto, pył z mąki, i dodać mieszaninę. Gotować przez 30 minut w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) lub do złotego koloru. Smakuje dobrze na gorąco lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn