Ciasto Z Brzoskwiniami I Jagodami
Ciasto z brzoskwiniami i jagodami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 350 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, krystalizowany imbir, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasto z brzoskwiniami i jagodami.
Instrukcje
Drobno zmielić ciasteczka w robocie kuchennym(powinieneś mieć około 1 1/3 szklanki).
Przekładamy do średniej miski.
Dodać masło i krem; wymieszać do okrycia. Naciśnij mocno na dnie i po bokach 9 " Pie dish. Schłodzić do firmy, co najmniej 30 minut.
W średniej misce wrzucić 1 3/4 szklanki borówek, cukru i soku z owoców. pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę.
Przenieś mieszankę jagodową do większegosłodki rondel i gotuj na średnim ogrzaniutylkie jagody zmiękczają, a soki są uwalniane, 10-15 minut. Jagody przecedzić przez drobną siateczkę do średniej miski. Przykryj iChill soki i jagody osobno, aż ostygną.
Zmiękczone lody wymieszać z chłodnymi jagodami. Zeskrobać lody na skorupę; gładki wierzch. Zamrozić dopofirm, co najmniej 6 godzin. DO AHEAD: Pie można bemade 2 dni do przodu. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Zmiękczyć ciasto w lodówce na 10 minutesbefore porcji. Top z bitą śmietaną; rozsypać pozostałe 1/4 szklanki świeżej jagody.
Każdą kromkę skropić zarezerwowanymi sokami borówkowymi.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "