Ciasto Z Białą Czekoladą I Jagodami

Ciasto Z Białą Czekoladą I Jagodami
Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, gotową do użycia skórkę z ciasta, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Białej Czekolady, Muffinki Z Jagodami Z Białej Czekolady, oraz Budyń z białej czekolady i jagód dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec skorupę w 9-calowy talerz ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 1-skorupa pieczone powłoki. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mikrofalówka 5 oz. czekolada i mleko w średniej miseczce na wysokości 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubić serek śmietankowy, cukier i skórkę mikserem, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać do mieszaniny czekolady; ubić trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chłodnym batem; łyżką do skorupy. Wierzch z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
JagodyJagody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić jagodami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
JagodyJagody
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 3 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn