Ciasto Z Białą Czekoladą I Jagodami
Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, gotową do użycia skórkę z ciasta, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Białej Czekolady, Muffinki Z Jagodami Z Białej Czekolady, oraz Budyń z białej czekolady i jagód dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i upiec skorupę w 9-calowy talerz ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 1-skorupa pieczone powłoki. Super.
Mikrofalówka 5 oz. czekolada i mleko w średniej miseczce na wysokości 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Ubić serek śmietankowy, cukier i skórkę mikserem, aż dobrze się wymieszają.
Dodać do mieszaniny czekolady; ubić trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chłodnym batem; łyżką do skorupy. Wierzch z jagodami.
Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić jagodami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.