Ciasto Z Białą Czekoladą

Ciasto Z Białą Czekoladą
Biała czekolada Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 611 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, proszek do pieczenia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Białą Czekoladą, Ciasto Z Białą Czekoladą, oraz Ciasto Żurawinowe Z Białą Czekoladą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C). Smaruj 10-calową patelnię bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać 2 łyżki białego cukru na patelni bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Posiekać cztery kwadraty białej czekolady i stopione 4 z pozostałych. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
4
W misce, masło śmietankowe i 2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty i roztopioną białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
JajkoJajko
6
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; dodać do śmietany na przemian z kwaśną śmietaną. Beat tylko do momentu połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Wlać 1/3 ciasta do przygotowanej patelni i posypać 1/2 posiekanej białej czekolady. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Na wierzch wlać pozostałe ciasto.
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55 do 60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty. Czekoladę rozpuścić w dwóch podwójnych kotłach lub w miseczkach w kuchence mikrofalowej. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
NóżNóż
10
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu całkowicie. Raz ostygnie umieścić ciasto na naczyniu i skropić roztopioną białą i półsłodką czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
W razie potrzeby udekoruj truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn