Ciasto wołowe z ziemniaczaną skórką biszkoptową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Beef Pot Pie with Potato Biscuit Crust spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 145 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, Delikatesy pieczeń wołowa, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Gulasz wołowy z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w rondlu 2-quart, wołowina ciepła, mrożone warzywa, cebula i sos do gotowania na średnim ogniu, często mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Trzymaj ciepło.
W średniej misce wymieszać suche ziemniaki i gorącą wodę; odstawić do wchłonięcia wody. Wymieszać mieszankę Bisquick, mleko i szczypiorek, aż ciasto powstanie.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; delikatnie wałkować w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Wklep w prostokąt 11x7 cali. Zagnieść ciasto na trzy części.
Wlać mieszaninę wołowiny do nieoczyszczonego 11x7-calowego (2-quart) szklanego naczynia do pieczenia. Ostrożnie rozłóż ciasto na mieszaninę wołową.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.