Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać wdzięczny Shepherd ' s Pie spróbować. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka oregano, masło, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Tort Z Nadzieniem Maślanym, oraz Wdzięczny Stół Z Indyka Sprzyja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na górze piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F. naciśnij ciasto na talerz ciasta, nakłuj dno skorupy widelcem i ostrzej krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Upiec skórkę na złoty kolor, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać 1 szklankę sosu z mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać z indykiem, marchewką, kukurydzą, groszkiem, pietruszką, tymiankiem, oregano, a pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, upewniając się, że wszystkie składniki są równomiernie pokryte sosem. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie rozgrzana przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta. Użyj szpatułki lub drewnianej łyżki, aby równomiernie rozłożyć puree ziemniaczane na mieszaninie, upewniając się, że warstwa ziemniaka styka się z krawędziami skorupy. Ziemniaki przykryć serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Piec ciasto, aż góra będzie złoty, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Aby służyć, pokroić w plastry i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki