Ciasto Truskawkowe Margarita
Przepis Truskawkowe ciasto Margarita może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 103 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Jeśli masz bitą polewę, skórkę z limonki, mieszankę margarity truskawkowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowe Margarita, Margarita Truskawkowa, oraz Margarita Truskawkowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, białka, olej, woda i Margarita mix.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Do Cool Whip®wymieszać skórkę z limonki. Mróz ostudził ciasto i przechowywać w lodówce aż do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.