Truskawkowe Ciastko może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, cukier, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Strawberry Shortcake w. Mini Strawberry PopTarts, oraz Ciasto Truskawkowe.
Instrukcje
1
Aby przygotować truskawki, połączyć truskawki i 1/4 szklanki cukru; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Cukier
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Aby przygotować ciasto kruche, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez sodę oczyszczoną) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz maślankę z wanilią; Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Ciasto
Mąka Uniwersalna
7
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 4 razy posmarowanymi mąką rękami. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Cool 10 minut na stojaku drucianym. Ostroznie podzielic shortcake na pol poziomo za pomoca ząbkowanego noża; ostudzic warstwy osobno na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Stojak Na Druty
Piekarnik
10
Ułożyć dolną połowę ciasta, pokroić bokiem do góry, na talerzu.