Ciasto Tamale Z Cheddarem I Skórką Z Mąki Kukurydzianej

Ciasto Tamale Z Cheddarem I Skórką Z Mąki Kukurydzianej
Tamale Pie z Cheddar & Cornmeal Crust może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz scallion, mieloną kolendrę, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka), oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smar do pieczenia 13x9x2 dish.In duża patelnia oleju ciepła dodać paprykę i cebulę saute przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Dodać wołowinę na patelni mieszając pokruszyć gotowanie o około 5 protokół.Wymieszaj pozostałe składniki plus 1/4 szklanki piwa.Włożyć do przygotowanej patelni i ustawić aside.In w dużej misce połącz wszystkie suche składniki, wymieszaj well.In Inna miska, ubić jogurt, jajka i olej do wymieszania.Wymieszać w 3/4 szklanki sera, szalotki i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać mieszaninę jogurtu na mieszaninę mąki kukurydzianej i mieszać tylko do wymieszania.Napełnij nadzienie mieszaniną skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Posypać pozostały ser i piec przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka1( bakłażany)papryka, pokrojona w kostkępapryka, pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCiasto kukurydziane (patrz poniżej)Ciasto kukurydziane (patrz poniżej)5391 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola, opłukana i osuszonafasola, opłukana i osuszona4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina (lub mieszanka wołowo-wieprzowa)mielona wołowina (lub mieszanka wołowo-wieprzowa)0Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony1jalapeno, pokrojone drobno w kostkęjalapeno, pokrojone drobno w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4Batoniki toffi Heath3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1( bakłażany)cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heathdo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)12krewetki i żyłkiSOS ostra paprykaSOS ostra papryka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesalsa (Lubię gorące!)salsa (Lubię gorące!)0Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwescallionscallion2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry ser cheddar, rozdrobnionyostry ser cheddar, rozdrobniony571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 puszki (po 15-1/4 uncji każda) pokrojonych w plasterki gruszek, dobrze odsączonych2 puszki (po 15-1/4 uncji każda) pokrojonych w plasterki gruszek, dobrze odsączonych

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn