Ciasto Sorbetowe Cytrynowo-Malinowe

Ciasto Sorbetowe Cytrynowo-Malinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Sorbetowego cytrynowo-malinowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.8 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lemon - Ginger Angel Food i Malina-Sorbet Cake, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 24-na-6-calowy pasek pergaminu. Masło stronie 8-calowy springform patelni, a następnie linii strony z pergaminem; papier będzie rozciągać się powyżej krawędzi patelni, dzięki czemu można zbudować wysoki tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Zmiksować pokruszone ciasteczka, cukier i roztopione masło w misce do połączenia. Wciśnij mieszaninę do dołu i około 1/4 cala od strony przygotowanej patelni. Zamrozić do twardości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Sorbet cytrynowy miarka na skorupie w małych partiach, pakując go z przesuniętą szpatułką; wygładzić górę. Zamrozić do twardości, około 45 minut. Powtórzyć z malinowy sorbet i zamrozić do firmy, o 45 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet CytrynowySorbet Cytrynowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
SorbetSorbet
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać krem w małym rondlu lub w kuchence mikrofalowej, aż ledwo się gotuje; wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić 1 minutę, a następnie mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Usuń stronę sprężyny i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
7
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na wierzchu ciasta i zamrozić, aż zestaw, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podawać natychmiast lub przykryć i zamrozić do 2 dni.
9
Zdjęcia Kana Okada

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Mrożony deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn