Ciasto Sernikowe Z Rabarbarem

Ciasto Sernikowe Z Rabarbarem
Ciasto sernikowe z rabarbarem wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1376 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 15 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, woda, prebaked deep dish pie shell i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu połącz skrobię kukurydzianą, 1 szklankę cukru, sól, wodę i rabarbar. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RabarbarRabarbar
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej misce ubić serek śmietankowy, jajka i 1/2 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Na patelnię polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu ustawienia nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn