Ciasto Sernikowe Z Rabarbarem
Ciasto sernikowe z rabarbarem wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1376 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 15 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, woda, prebaked deep dish pie shell i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
W rondlu połącz skrobię kukurydzianą, 1 szklankę cukru, sól, wodę i rabarbar. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C.)
W średniej misce ubić serek śmietankowy, jajka i 1/2 szklanki cukru na gładką masę.
Na patelnię polać rabarbarem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu ustawienia nadzienia.