Ciasto Rumowe Pina Colada
Ciasto rumowe Pina Colada może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ananasa, kokos, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Pina Colada, Ciasto Pina Colada, oraz Ciasto Pina Colada.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
W dużej misce, połączyć ciasto mix i instant budyń.
Dodać jajka, wodę, 1/3 szklanki rumu i oleju, dobrze wymieszać. Złóż 1 szklankę kokosa i równomiernie rozprowadź ciasto na przygotowanych patelniach.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby nadzienie i lukier, wymieszać drugie opakowanie budyniu i ananasa, w tym sok. Złóż zimny bicz i więcej rumu w razie potrzeby. Wypełnij i ciasto z lodem. Schłodzić do czasu odsiadki.