Ciasto Roberta Redforda

Ciasto Roberta Redforda
Ciasto Roberta Redforda wymaga ok. 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 59 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, cukier cukierniczy, ser śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Lepszy Od Roberta Redforda, Robert Redford, oraz Robert Redford Deser {My Way}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj masło, mąkę i posiekane orzechy. Naciśnij na patelnię 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce połącz zmiękczony serek śmietankowy z cukrem cukierniczym, ubijaj do uzyskania gładkości, a następnie rozprowadź na ostudzonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W dużej misce, połączyć pudding wymieszać z 3 szklanki mleka. Ubić, aż będzie gładka i rozprowadzić na warstwie twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż ubitą polewę na warstwie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać orzechami. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn