Ciasto rabarbarowe Oma
Ciasto rabarbarowe Oma wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 129 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1769 fanów. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto Rabarbarowe, oraz Ciasto rabarbarowe z mieszanką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13 cala naczynia do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj 1 1/4 szklanki cukru, sody oczyszczonej, soli i 2 szklanki mąki. Wymieszaj jajka i śmietanę, aż będą gładkie, a następnie złóż rabarbar.
Wlać do przygotowanego naczynia i równomiernie rozprowadzić. W mniejszej misce, wymieszać razem pozostałą 1 szklankę cukru i masła, aż będzie gładka. Mieszaj w 1/4 szklanki mąki, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać mieszaninę na wierzchu ciasta, a następnie lekko odkurzyć cynamonem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut.