Ciasto rabarbarowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto rabarbarowe II. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 99 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, wody, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto Rabarbarowe, oraz Ciasto rabarbarowe Oma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyłóż dno jednej niełuskanej patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali z pokrojonym w kostkę rabarbarem.
Na wierzch posypać białym cukrem. Następnie posyp żelatynę malinową na wierzch cukru. Następnie wymieszać ciasto z żelatyną.
Roztopić masło lub margarynę i wylać na wierzch ciasta.
Zalać wodą wierzch ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Jeśli używasz mrożonego rabarbaru zmniejsz ilość wody używanej do 1/2 szklanki.