Ciasto rabarbarowe II

Ciasto rabarbarowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto rabarbarowe II. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 99 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, wody, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto Rabarbarowe, oraz Ciasto rabarbarowe Oma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłóż dno jednej niełuskanej patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali z pokrojonym w kostkę rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Na wierzch posypać białym cukrem. Następnie posyp żelatynę malinową na wierzch cukru. Następnie wymieszać ciasto z żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Roztopić masło lub margarynę i wylać na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
5
Zalać wodą wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Jeśli używasz mrożonego rabarbaru zmniejsz ilość wody używanej do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn