Ciasto Rabarbarowe

Ciasto Rabarbarowe
Ciasto rabarbarowe może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, mycie jaj, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść rabarbar w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać cukier i skrobię, następnie wymieszać z rabarbarem, aż kawałki będą równomiernie pokryte. Pozostawić mieszaninę na pięć minut, a następnie dodać do skorupy ciasta. Przykryć wierzchnią skórką. Zagniatać boki, przeciąć kilka szczelin na górze i schłodzić ciasto przez 15 do 20 minut. Ciasto wyjąć z piekarnika, umyć jajkiem i posypać cukrem surowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukier SurowyCukier Surowy
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Umieścić ciasto w piekarniku i piec przez 20 minut, obracając w połowie, następnie włączyć piekarnik w dół do 177° i piec do wypełnienia pęcherzyków wewnątrz i skorupa jest złoty brąz, 20 do 30 dodatkowych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wyjąć z piekarnika i umieścić ciasto na stojaku do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn