Ciasto Puszyste Pomarańczowo-Ananasowe
Ciasto pomarańczowo-ananasowe jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz konfitury morelowo-ananasowe, bitą polewę, triple sec i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Ananasowe Ciasto Puchowe, Ananasowy Precel Puch, oraz Kremowa Sałatka Ananasowa.
Instrukcje
Dziurkuj otwory w cieście w odstępach 1-calowych drewnianym kilofem.
Połącz sok pomarańczowy i Likier; polej ciasto. Pokrój ciasto poziomo na 4 warstwy.
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
1/3 konfitury rozprowadzić na warstwie. Powtórz procedurę z pozostałymi warstwami ciasta i konfiturami, kończąc warstwą ciasta.M1
Odsącz ananasa i naciśnij między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Złóż ananasa na bitą polewę.
Rozprowadzić mieszaninę polewającą na wierzchu i bokach ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.