Pasterskie ciasto z grzybowym sosem cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 323 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, węgierską paprykę, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Ciasto pasterskie z pieczarkowym sosem cebulowym, Placki pasterskie z grzybami i karmelizowaną cebulą, oraz Klopsiki z karmelizowanym sosem cebulowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średnim rondlu przykryj ziemniaki i zmiażdżony czosnek wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Czosnek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać trochę soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć do średniej wysokości i gotować do przetargu widłowego, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
4
Ziemniaki odsączyć, wrócić do garnka i rozgnieść razem z 3 łyżkami masła i śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Krem Ciężki
Ziemniak
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Na dużej patelni na średnim ogniu połącz 1 łyżkę masła i 1 łyżkę oleju. Gdy masło się stopi, dodać wołowinę, sos Worcestershire, pieprz cayenne i sól i pieprz, do smaku, i gotować, aż mięso będzie brązowy. Wymieszać z koncentratu pomidorowego i saute przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Pieprz Cayenne
Pasta Pomidorowa
Masło
Wołowina
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodajemy wywar i gotujemy na wolnym ogniu. Doprawić i wyjąć mieszaninę do miski. Na tej samej patelni dodaj pozostałe masło i olej i podsmaż cebulę, aż będzie prawie miękka, a następnie dodaj czerwoną paprykę, cukinię, marchew i paprykę. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Cukinia
Marchew
Papryka
Masło
Cebula
Stado
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Patelnia
7
Zdjąć z ognia.
8
Aby zebrać, w 9 przez 12-calowy pieczenia pół warstwy naczynia wołowiny, naciskając do pakowania w, następnie posypać ser na równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Pozostałą połowę wołowiny zalać serem i docisnąć. Następnie dodaj smażone warzywa i top z puree ziemniaczanym, rozłożenie z łopatką lub z tyłu łyżki do wyrównania i tworząc ozdobne szczyty i doliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ziemniak
Ser
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
10
Posypać wierzch papryką i piec przez 30 minut lub aż brzegi ziemniaków zmienią kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Podawać z pieczarkowym sosem cebulowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
SOS
Cebula
12
W średnim rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i grzyby na oleju do miękkości i grzyby uwalniają wilgoć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
13
Dodać mąkę i wymieszać, aby równomiernie pokryć. Powoli wlać wino, a następnie bulion. Dusić aż zgęstnieje i doprawić solą i pieprzem, do smaku.