Ciasto pasterskie z korzenia selera jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gulasz wołowy i grzybowy, marchewkę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto pasterskie z korzenia selera, Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrojone ziemniaki i korzeń selera umieścić w dużym garnku; dodać zimną wodę do przykrycia. Zagotować, posolić obficie, przykryć i dusić, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem (10-12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze spuścić; wrócić do garnka z ognia do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, czosnek, grzyby i tymianek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i miękkie (około 8 minut).
Wyjąć i rozprowadzić wzdłuż dna naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
4
Ciepła 1 łyżka oleju w tej samej patelni; dodać wołowinę lub jagnięcinę, marchew, rozmaryn, i gałka muszkatołowa; gotować, aż wołowina będzie brązowy i marchew jest miękka(o 8 protokół). Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Zakończyć tłuczone warzywa: przekazać ziemniaki i korzeń selera przez młyn żywności do miski, dodając masło, jak iść. Wymieszać z jogurtem i mlekiem na czystą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Seler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Puree ziemniaczane i korzeń selera wirować na gulaszu z tyłu łyżki; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Piec, aż gotowane przez i ser jest złoty brąz (15 minut).