Ciasto pasterskie z korzenia selera

Ciasto pasterskie z korzenia selera
Ciasto pasterskie z korzenia selera jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gulasz wołowy i grzybowy, marchewkę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto pasterskie z korzenia selera, Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone ziemniaki i korzeń selera umieścić w dużym garnku; dodać zimną wodę do przykrycia. Zagotować, posolić obficie, przykryć i dusić, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem (10-12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze spuścić; wrócić do garnka z ognia do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodać cebulę, czosnek, grzyby i tymianek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i miękkie (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Wyjąć i rozprowadzić wzdłuż dna naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Ciepła 1 łyżka oleju w tej samej patelni; dodać wołowinę lub jagnięcinę, marchew, rozmaryn, i gałka muszkatołowa; gotować, aż wołowina będzie brązowy i marchew jest miękka(o 8 protokół). Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Warstwa na mieszaninie Grzybowo-cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Zakończyć tłuczone warzywa: przekazać ziemniaki i korzeń selera przez młyn żywności do miski, dodając masło, jak iść. Wymieszać z jogurtem i mlekiem na czystą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
SelerSeler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Puree ziemniaczane i korzeń selera wirować na gulaszu z tyłu łyżki; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Piec, aż gotowane przez i ser jest złoty brąz (15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Podawać na ciepło.

Składniki

8krewetki i żyłkiGulasz wołowo-pieczarkowyGulasz wołowo-pieczarkowy8krewetki i żyłkiPuree KorzennePuree Korzenne0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2largesmarchew obrana i drobno posiekanamarchew obrana i drobno posiekana907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeśredni korzeń selera (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałkiśredni korzeń selera (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku1Świeży koperek, zerwanyczosnek mielonyczosnek mielony454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielona wołowina lub jagnięcinamielona wołowina lub jagnięcina1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczuzwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2% mleka2% mleka227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrzyby mieszane, oczyszczone i pokrojone w plastrygrzyby mieszane, oczyszczone i pokrojone w plastry1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruyère lub parmezanGruyère lub parmezan1sprigmięsiste golonki cielęce o grubości 2-3 calimięsiste golonki cielęce o grubości 2-3 cali907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeziemniaki średnie russet, (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałkiziemniaki średnie russet, (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, plus więcej do solenia wodysól, plus więcej do solenia wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn