Ciasto pasterskie z korzenia selera

Ciasto pasterskie z korzenia selera
Ciasto pasterskie z korzenia selera jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gulasz wołowy i grzybowy, marchewkę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto pasterskie z korzenia selera, Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone ziemniaki i korzeń selera umieścić w dużym garnku; dodać zimną wodę do przykrycia. Zagotować, posolić obficie, przykryć i dusić, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem (10-12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić; wrócić do garnka z ognia do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę, czosnek, grzyby i tymianek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i miękkie (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Wyjąć i rozprowadzić wzdłuż dna naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Ciepła 1 łyżka oleju w tej samej patelni; dodać wołowinę lub jagnięcinę, marchew, rozmaryn, i gałka muszkatołowa; gotować, aż wołowina będzie brązowy i marchew jest miękka(o 8 protokół). Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Warstwa na mieszaninie Grzybowo-cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Zakończyć tłuczone warzywa: przekazać ziemniaki i korzeń selera przez młyn żywności do miski, dodając masło, jak iść. Wymieszać z jogurtem i mlekiem na czystą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
SelerSeler
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Puree ziemniaczane i korzeń selera wirować na gulaszu z tyłu łyżki; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Piec, aż gotowane przez i ser jest złoty brąz (15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Podawać na ciepło.

Składniki

8krewetki i żyłkiGulasz wołowo-pieczarkowyGulasz wołowo-pieczarkowy8krewetki i żyłkiPuree KorzennePuree Korzenne0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2largesmarchew obrana i drobno posiekanamarchew obrana i drobno posiekana9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.średni korzeń selera (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałkiśredni korzeń selera (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina lub jagnięcinamielona wołowina lub jagnięcina1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczuzwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2% mleka2% mleka2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby mieszane, oczyszczone i pokrojone w plastrygrzyby mieszane, oczyszczone i pokrojone w plastry1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruyère lub parmezanGruyère lub parmezan1sprigbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki średnie russet, (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałkiziemniaki średnie russet, (około, obrane i pokrojone na 2-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, plus więcej do solenia wodysól, plus więcej do solenia wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn