Ciasto pasterskie z korzenia selera

Ciasto pasterskie z korzenia selera
Przepis seler korzeń ciasto Pasterza jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gulasz z wołowiny i grzybów, liście tymianku, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone ziemniaki i korzeń selera umieścić w dużym garnku; dodać zimną wodę do przykrycia. Zagotować, posolić obficie, przykryć i dusić, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem (10-12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dobrze spuścić; wrócić do garnka z ognia do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę, czosnek, grzyby i tymianek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i miękkie (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
3
Wyjąć i rozprowadzić wzdłuż dna naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Ciepła 1 łyżka oleju w tej samej patelni; dodać wołowinę lub jagnięcinę, marchew, rozmaryn, i gałka muszkatołowa; gotować, aż wołowina będzie brązowy i marchew jest miękka(o 8 protokół). Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
RozmarynRozmaryn
MarchewMarchew
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
WołowinaWołowina
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Warstwa na mieszaninie Grzybowo-cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
6
Zakończyć tłuczone warzywa: przekazać ziemniaki i korzeń selera przez młyn żywności do miski, dodając masło, jak iść. Wymieszać z jogurtem i mlekiem na czystą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
JogurtJogurt
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Puree ziemniaczane i korzeń selera wirować na gulaszu z tyłu łyżki; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
SerSer
GulaszGulasz
8
Piec, aż gotowane przez i ser jest złoty brąz (15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn