Ciasto Pasterskie Z Ciasta Francuskiego
Ciasto pasterskie z ciasta francuskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, cebula, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to 2-Pizza serowa z cieście francuskim, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Placek pasterski z serowo-Scallion Crust.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto francuskie przez około 40 minut, po rozmrożeniu nie rozwałkować!Spryskać naczynie zapiekanki 9x9 cali z olejem i odstawić.Gotować klopsiki przez 2 minuty w kuchence mikrofalowej. Gdy są chłodne, przeciąć je na pół.Teraz gotować ziemniaki i marchew -- i podczas gotowania saute warzywa--.
Pokrojone ziemniaki i marchew umieść w średnim rondlu. Przykryć wodą i dodać sos tamari. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 15-20 minut lub aż będą po prostu miękkie. Po zakończeniu odsączyć wodę tamari i dodać 1/4 szklanki wegańskiej margaryny i za pomocą blendera ręcznego lub masher ziemniaczany połączyć wszystko razem, aż mieszanina ziemniaków/marchew jest puree.Rozgrzej piekarnik do 350 ' F. używam oleju kokosowego do smażenia warzyw, ponieważ nie zjełczeje po podgrzaniu w wysokich temperaturach.
Dodaj wszystkie pokrojone warzywa do patelni saute.Gdy warzywa będą po prostu miękkie (około 15-20 minut) dodaj przyprawę Kolec, czosnek w proszku i pieprz do gotowania warzyw. Spróbuj, aby zobaczyć, czy Twoje przyprawy są do Twoich upodobań.
Dodać klopsiki, bulion i zupę grzybową. Dobrze wymieszać i gotować przez dodatkowe 2 minuty.Po zakończeniu, miarka warzywa z patelni saute z rowkiem łyżką do naczynia naoliwionej zapiekanki. Na patelni powinno być trochę sosu.
Dodaj do tego bułkę tartą. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej bulionu. Ta mieszanka powinna być jak sos.Następnie umieścić sos na warzywa w naczyniu żaroodpornym i rozłożyć go na całej warzyw.Następnie umieścić mieszaninę puree ziemniaczano-marchew na sosie pokryte warzywa i rozprzestrzeniać go na wszystkie warzywa. Użyłem do tego szpatułki off set i działało świetnie.Następnie umieść rozmrożone ciasto francuskie na górze i włóż boki do naczynia żaroodpornego. Ubić jajko i posmarować nim ciasto francuskie.
Wytnij otwory parowe w górnej części ciasta francuskiego.
Piec przez 40 minut lub aż ciasto francuskie jest złoty brąz i warzywa są bulgotanie gorące.
Podawać z odrobiną ketchupu, dodaje.Smacznego!