Ciasto pasterskie mamy
Ciasto pasterskie mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 537 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos pomidorowy, sos worcestershire, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki i wodę do przykrycia w dużym garnku na dużym ogniu. Gotować przez 15 minut. Tymczasem brązowy mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu; spuścić nadmiar tłuszczu.
Do mielonej wołowiny, dodać sos pomidorowy, pietruszka, sos Worcestershire do smaku, sól, mielony czarny pieprz i zielona fasola. W osobnej małej misce wymieszaj mąkę z 3 łyżkami wody i wymieszaj z mieszaniną wołowiny.
Ziemniaki odsączyć, rozgnieść i rozłożyć na mieszance wołowej
Umieść 2 do 3 otworów wentylacyjnych przez puree ziemniaczane.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut.
Posmaruj ziemniaki mlekiem przez ostatnie 5 minut pieczenia.