Ciasto pasterskie
Ciasto pasterskie wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 830 kalorii, 61g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ziemniaki, łodygi selera, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. w rondlu delikatnie podgrzać puree ziemniaczane i mleko, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze się połączą.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę mięso-bochenek i gotować, rozbijając łyżką, aż rumiane, 5 do 7 protokół.
Dodaj marchew i seler, i gotować 5 protokół.
Posypać mąką, wymieszać, a następnie dodać bulion z kurczaka. Dusić 3 minuty i zdjąć z ognia.
Dodać groszek i całe ziemniaki. Łyżka do żaroodpornej zapiekanki i wierzch z puree ziemniaczanym.
Piec, aż top będzie złoty, o 40 protokół.