Ciasto pasterskie
Przepis Shepherd ' s Pie może zaspokoić szkockie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,35 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, mielonej polędwicy, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Przygotuj puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać z sosem picante, wodą, kminkiem, cukrem, solą i fasolą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje (około 5 minut).
Zdjąć z ognia. Łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie mięsa, i posypać serem. Przykryć i odstawić 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.