Ciasto Orzechowe Crunch
Ciasto orzechowe Crunch jest bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowe Crunch, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Crunch Ice Cream, oraz Ciasto orzechowe Crunch Ice Cream + ogromny # IceCreamWeek Giveaway.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 13x9 cali.
W misce beat ciasto wymieszać, masło orzechowe, i brązowy cukier na niskiej prędkości, aż kruchy. Odstawić 1/2 szklanki mieszanki. Do pozostałej części dodaj wodę, jajka i olej, i ubijaj na wysokości przez 2 minuty. Wymieszać w 1/4 szklanki każdego z chipsów czekoladowych i frytki masła orzechowego.
Wlać do przygotowanej patelni.
Połącz orzeszki ziemne, pozostałą część ciasta wymieszać, i reszta chipsów; posypać ciasto.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut. Całkowicie fajne.