Ciasto nadziewane truskawkami z lukrem z brązowego cukru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj wypełnione truskawkami ciasto na wynos z lukrem z brązowego cukru. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, Świeże ciasto jabłkowe z lukrem z brązowego cukru, oraz Ciasto Z Przyprawami Jabłkowymi Z Lukrem Z Brązowego Cukru.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 1-quart, rozgrzać 1/3 szklanki masła na średnim ogniu, przesuwając i obracając patelnię od czasu do czasu, aż masło będzie jasnobrązowe. (Obserwuj uważnie; masło może brązowieć, a następnie szybko się spalić.) Cool 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z patelni 13x9 cali.
W dużej misce, beat rumiane masło, mix ciasto, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali.
Dżem rozprowadzić równomiernie na wierzchu ciasta. Zamrozić co najmniej 15 minut lub do momentu zakleszczenia.
Tymczasem w rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować i mieszać 2 minuty; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Chłodny do letniego, około 20 minut.
Stopniowo wymieszać cukier puder do mieszanki cukru brązowego. Jeśli lukier staje się zbyt sztywny, mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz lub podgrzewaj na małym ogniu, stale mieszając.
Polewać dżemem. Przechowywać luźno przykryte.