Ciasto Motylkowe

Ciasto Motylkowe
Przepis na ciasto motylkowe można zrobić w około 55 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,02 USD za porcję. Ten deser ma 726 kalorii, 6G białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki ciast, lukrecji, cukierków i pojedynczego biszkoptu wypełnionego kremem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciasto Motylkowe, Ciasto Motylkowe, oraz Ciasto Motylkowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Pokrój jedno ciasto na pół na szerokość. (Zachowaj drugie ciasto do innego użytku.)
4
Wytnij wycięcie ze środka każdej ciętej strony, aby zdefiniować zewnętrzne krawędzie skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
5
Wytnij rogi skrzydeł, aby były lekko zaokrąglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
6
Odstaw ciasto na 2 godziny.
7
Na półmisku do serwowania ułóż połówki ciasta z każdej strony biszkoptu. Frost top i boki motyla z lukrem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
BiszkoptBiszkopt
8
Pokrój lukrecję na dwa małe kawałki; wepchnij końce w wierzch biszkoptu na Anteny. Udekoruj cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn