Ciasto Miętowo-Musowe
Ciasto miętowo-mus jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pojemnik z serem mascarpone, trzciną cukrową, ścinanymi migdałami i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Miętowo-Musowe, Mus Miętowy, oraz Peppermint Mousse Bites.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. Pokrój go poziomo na 3 warstwy. W dużej misce połącz śmietanę do ubijania z cukrem i ubijaj do uzyskania sztywnych szczytów. Wchodzisz w mascarpone, migdały, i 1/3 miętowe czekoladowe.
Umieść połowę pozostałych miętowych chipsów czekoladowych w małej misce i kuchence mikrofalowej 1 minutę lub tylko do błyszczącego. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie złóż roztopioną czekoladę (plus połowę ekstraktu z mięty pieprzowej, jeśli używasz zwykłych chipsów czekoladowych) do bitej śmietany.
Dolną warstwę ciasta rozłóż połową nadzienia z kremu czekoladowego, a górną warstwą ciasta środkowego.
Rozprowadzić z pozostałym nadzieniem czekoladowym. Ustaw górną warstwę na miejscu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aby ustawić. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej do tego punktu.) Roztopić pozostałe kawałki czekolady w małej misce i kuchenka mikrofalowa o 1 minutę lub tylko do połysku. Wymieszać z syropem kukurydzianym, masłem i pozostałym ekstraktem z mięty pieprzowej (jeśli używasz zwykłych kawałków czekolady), aż będzie gładka.
Polej tort tą glazurą. Na wierzchu zmiażdżone cukierki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.