Ciasto Miodowo-Pomarańczowe Do Góry Nogami

Ciasto Miodowo-Pomarańczowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta miodowo-pomarańczowego do góry nogami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Miód do góry nogami ciasto jabłkowe, Miód i rozmaryn do góry nogami ciasto figowe, oraz Ciasto Pomarańczowe Do Góry Nogami.

Instrukcje

1
W 9-do 10-calowej patelni odpornej na przywieranie (ze skośnymi bokami) na średnim ogniu, wymieszaj miód i sok pomarańczowy do wrzenia. Gotować bez mieszania, aż mieszanina będzie spieniona, lekko zagęszczona i osiągnie 230 (ostrożnie przechyl patelnię, aby mieszanina była wystarczająco głęboka, aby zarejestrować się na termometrze), 2 do 4 minut. Schłodzić, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Lekko nakładają się plastry pomarańczy w koncentrycznych kręgach nad syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MiódMiód
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
4
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać połowę mieszanki mąki do mieszaniny masła tylko do momentu włączenia. Wymieszać z mlekiem, a następnie pozostałą mieszaniną mąki, tylko do momentu włączenia. Ostrożnie zeskrobać ciasto na plastry pomarańczy na patelni i rozprowadzić na poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 350, aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, 35 do 40 minut dla zwykłego, 25 do 30 minut dla konwekcji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
6
Ostudzić przez 5 minut.
7
Odwróć płaską płytę nad patelnią. Odwróć ciasto na talerz i podnieś patelnię, ostrożnie z gorącym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn