Ciasto Miodowo-Malinowe
Ciasto miodowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Mieszanka miodu, wanilii, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, oraz Tajska Mrożona Herbata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i bok 8-calowej okrągłej patelni posmarować masłem; lekko mąką.
W dużej misce ubić olej, miód i cukier granulowany mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 3 minut lub do momentu utworzenia pasty.
Dodać jajka; ubić około 1 minuty lub aż dobrze się połączą. Beat in vanilla. Na małej prędkości, ubić w mąkę, proszek do pieczenia i sól tylko do połączenia.
Dodać mleko; pokonać około 2 minut lub do gładkiej. Łyżką składamy maliny.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta i ciasto ma kolor karmelowy. Ostudzić 15 do 20 minut na patelni. Ostrożnie poluzuj krawędź ciasta nożem; skręć na stojak chłodzący. Odwróć ciasto na talerz.
Posypać cukrem pudrem. Ciasto można podać natychmiast.