Ciasto migdałowo-cytrynowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, sok z cytryny, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Migdałowo-Cytrynowe, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciasto Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Nasmaruj dno i boki okrągłej patelni do pieczenia 9 cali z łyżeczką masła.
Umieścić migdały i cukier w blenderze lub robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć, aż drobno ground.In mała miska do mieszania, śmietana pozostałe masło; ubić w mieszaninie migdałów, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj jajka, po jednym na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać ze śmietaną i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, dodać do śmietanki na przemian z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Do Smarowania Wkładki
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 350 stopni przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Odwróć na stojak z drutu, aby ostygnąć.Do polewy, w ciężkim rondlu, połączyć jagody, cukier i sok z cytryny. Gotować i mieszać na średnim małym ogniu przez 10 minut lub aż mieszanina zacznie gęstnieć.