Ciasto Migdałowe
Przepis migdałowe ciasto Funt może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Na 31 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, margarynę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), Ciasto Migdałowe, oraz Ciasto Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 8 1/2 - x 4 1/2 - x 3-calowy bochenek z sprayem do gotowania. Patelnia z bułką tartą. Odstawić.
Margarynę ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowa; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodaj substytut jajka i aromaty; dobrze ubić.
Soda oczyszczona wymieszać z kwaśną śmietaną.
Mąkę połączyć z solą, dodać do margaryny na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Mieszaj z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.