Ciasto Marmurowe Czekoladowo-Ignamowe

Ciasto Marmurowe Czekoladowo-Ignamowe
Ciasto z marmuru czekoladowo-Ignamowego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 367 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga śmietany, sody oczyszczonej, wody i pieprzu cayenne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Czekoladowe Ciasto Marmurowe, Czekoladowe Ciasto Marmurowe, oraz Czekoladowe Ciasto Marmurowe.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 1/2-litrowa szklana Bochenek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i nasmaruj szklaną bochenek o pojemności 1 1/2 litra. W dużej misce za pomocą miksera posmaruj masło cukrem z dużą prędkością, aż będzie puszyste i jasnożółte, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodaj jajka, wanilię i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodaj pochrzyn, śmietanę i sok pomarańczowy. W średniej misce przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 3/4 łyżeczki soli. Powoli mieszaj suche składniki z mieszanką masła, mieszając na niskich obrotach, aż do włączenia. Wyłóż 1/3 ciasta i włóż do małej miski. W małej miarce zrób cienką pastę z kakao, cayenne i gorącej wody, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlej do małej miski ciasta i mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlej połowę (bez czekolady) ciasta z pochrzynu do przygotowanej formy do bochenka. Nałóż łyżkę na ciasto czekoladowe, a następnie zakończ, wylewając pozostałe ciasto z pochrzynu na wierzch. Użyj noża do masła, aby przeciąć ciasto, aby uzyskać efekt marmurkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
7
Piecz, aż ciasto będzie jędrne, a wykałaczka wyjdzie czysta, 55 do 60 minut. Ostudzić przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, napój alkoholowy i składnik to moje najlepsze typy na marmurowe ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn