Ciasto Marchewkowo-Orzechowe Crunch
Ciasto marchewkowo-orzechowe Crunch wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1135 kalorii, 17g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Jeśli masz sól, masło, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie ziemniaki Pecan Pie pączki z pieczonym Pecan Crunch, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Hot Pecan Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Aby polewa: w średniej misce połączyć brązowy cukier, roztopione masło lub margarynę i posiekane orzechy pekan.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Aby marchew Custard: Paruj marchew do miękkości.
Umieść schłodzoną marchewkę w blenderze lub robocie spożywczym i dodaj jajka, skondensowane mleko, przyprawę do ciasta z dyni i sól. Zmiksować na gładką masę.
Wlać mieszaninę marchwi do skorupy ciasta.
Posypać polewą orzechową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.