Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą

Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą
Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 301 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Spice cake mix, olej canolan, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą, Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym, oraz Canolan Oil Pound Cake with rumiane Butter Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2
Aby przygotować ciasto, połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem z niską prędkością przez 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Dodać ciasto mix do mieszaniny maślanki; beat ze średnią prędkością 1 minutę lub do dobrze wymieszane. Wymieszać z marchewką i jabłkiem, aż się połączy. Podziel ciasto równomiernie na 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast pokryte sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Fioletowy, Niebieski, Zielony, żółty, Pomarańczowy I Czerwony Barwnik Spożywczy W PaścieFioletowy, Niebieski, Zielony, żółty, Pomarańczowy I Czerwony Barwnik Spożywczy W Paście
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasta w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
5
Wyjąć ciastka z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
6
Aby przygotować glazurę, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 6 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
7
Połącz rumiane masło, 1 1/2 szklanki cukru pudru, ser śmietankowy, mleko, wanilia, i sól w średniej misce; ubić mikserem na małej prędkości 2 protokół lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack1/2 Funta Cienko Pokrojonego Sera Monterey Jack
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
8
Aby złożyć ciasto, umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż 1/4 szklanki glazury na warstwie ciasta. Top z drugiej warstwy i rozprowadzić z 1/4 szklanki glazury. Wierzch z trzecią warstwą. Pozostałą 1/2 szklanki cukru pudru wymieszać z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Rozłóż pozostałą glazurę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Posypać posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn