Ciasto marchewkowe lody z kandyzowanymi orzechami pekan
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Jeśli 1,08 zł za porcję spada w budżecie, ciasto marchewkowe lody z kandyzowanymi orzechami pekan może być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 244 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier turbinado, brązowy cukier, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki z ciasta marchewkowego z serem Klonowo-śmietankowym i tostami Pekan, Scooped: Irish Coffee Ice Cream z ogoloną ciemną czekoladą i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Babeczki Ze Słodkich Ziemniaków, Lukier Z Brązowego Cukru, Kandyzowane Pekany.
Instrukcje
Rozgrzać średnią patelnię do średniego ciepła.
Dodaj orzechy pekan, olej kokosowy, brązowy cukier i sól i gotuj, często mieszając, aż cukry karmelizują się i przylgną do orzechów pekan.
Zdjąć z ognia i ustawić aside.In średni rondel, dodać mleko kokosowe, mleko migdałowe, turbinado i brązowy cukier.
Podgrzać, ubijać, aż cukier całkowicie się rozpuści. Chill for 3-4 hours.In blender, połączyć schłodzoną mieszaninę mleka, substytut twarogu, cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, sól, guma guar, wanilia i koniak. Zmiksować do uzyskania gładkiej i jednolitej konsystencji.
Wlać mieszaninę do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta. Gdy lody są w miękkiej konsystencji podawać, wymieszać kandyzowane pekan, marchew, ananas i rodzynki. Zamrozić 3-4 godziny lub do jędrności.