Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe

Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 731 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz puder z trzciny cukrowej, serek śmietankowy, dwa cytrusy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z glutenfreegoddess.blogspot.com ma 288 fanów. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Zdrowe ciasto marchewkowe Milkshake (bezglutenowe, bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Zdrowe ciasto marchewkowe z kaszy gryczanej (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, bezglutenowe, wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż ciasto równomiernie na patelni tortowej; i umieść patelnię na środku nagrzanego piekarnika.
Piec, aż ciasto będzie jędrne, a drewniany kilof włożony do środka wyłania się czysty, około 40 do 45 minut lub dłużej, jeśli to konieczne-ja upiekłam swój na dużej wysokości. Schłodzić na stojaku z drutu.