Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 22. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok pomarańczowy, cukier puder, vanillan instant pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, połącz pierwsze 7 składników w misce; ubijaj mikserem z niską prędkością przez 1 minutę. Zeskrobać boki miski; beat w średniej wysokiej prędkości przez 2 minuty lub aż ciasto jest gładkie, skrobanie boki miski od czasu do czasu. (Ciasto będzie grube.) Składamy marchewkę, rodzynki i orzechy włoskie. Łyżka ciasto równomiernie na 2 (9-calowe) okrągłe patelnie ciasto pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, umieścić serek, mleko, i wanilia w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder; ubijać z małą prędkością aż do wymieszania.
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż lukrem 1/2 szklanki. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.