Ciasto Marchewkowe
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dwie 9-calowe okrągłe patelnie lub jedną 9 przez 13-calową patelnię lub sprayem do gotowania lub olejem. Ponadto można również umieścić wycięty pergamin koło Na spodzie patelni.
2 zetrzyj marchew na tarce (po staremu!) lub robot kuchenny. Wolę średnio startą marchewkę-nie za dużą, nie za drobną.
3 w dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, sól, cukier cukierniczy i brązowy cukier. Wymieszać z oliwą i jajkami, następnie marchewką.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 30 do 40 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
5 ostudzić całkowicie, następnie zamrozić lukier serowy.
Reprinted with permission from the Treats Truck Baking Book By Kim Ima, (C) © 2011 William Morrow