Ciasto Marchewkowe

Ciasto Marchewkowe
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dwie 9-calowe okrągłe patelnie lub jedną 9 przez 13-calową patelnię lub sprayem do gotowania lub olejem. Ponadto można również umieścić wycięty pergamin koło Na spodzie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
2 zetrzyj marchew na tarce (po staremu!) lub robot kuchenny. Wolę średnio startą marchewkę-nie za dużą, nie za drobną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TarkaTarka
3
3 w dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, sól, cukier cukierniczy i brązowy cukier. Wymieszać z oliwą i jajkami, następnie marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MarchewMarchew
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 30 do 40 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
5 ostudzić całkowicie, następnie zamrozić lukier serowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
6
Reprinted with permission from the Treats Truck Baking Book By Kim Ima, (C) © 2011 William Morrow
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn