Ciasto Malinowo-Lemoniadowe

Ciasto Malinowo-Lemoniadowe
Ciasto malinowo-Lemoniadowe wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gotowej skorupy krakersów graham, ubitej polewy, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Lemoniada Malinowa, Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, oraz Lemoniada Malinowa.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce, aż będą gładkie. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do skorupy; zamrozić 4 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Pink Lemonade Pie: Zastąp koncentrat różowej lemoniady koncentratem lemoniady i pomiń konfitury z malin. Przygotować się zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różowa LemoniadaRóżowa Lemoniada
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn