Ciasto lodowe OREO® i krówki
Ciasto lodowe OREO® i Fudge wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz ciasteczka Oreo Chocolate sandwich, kanapki vanillan ice cream, galaretka o smaku czekoladowym instant pudding & Pie nadzienie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort lodowy OREO & Fudge, Oreo i lody Krówkowe"ciasto", oraz Domowe Ciasto Oreo Fudge Cookie Ciasto Lody Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniej miski wlać polewę z krówek.
Dodaj 1 szklankę ubitej polewy; wymieszaj z trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Dodać suchy budyń wymieszać, wymieszać 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać posiekane ciasteczka; odstawić.
Ułóż 4 kanapki z lodami, side-by-side, na 24-calowym kawałku folii; top z połową ubitej mieszaniny polewy. Powtórz warstwy. Top z pozostałych 4 kanapki lody. Wierzch i boki deseru z pozostałą bitą polewą. Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się luźno uszczelnić pakiet.
Zamrażać co najmniej 4 godziny przed podaniem. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.