Ciasto Lodowe Brownie
Przepis Brownie Ice Cream Cake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Na 39 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, woda, dekory dekory cukierki posypki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast z folią; dno smaru tylko ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Dodać ciasto brownie skierowane na polu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 19 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste. Całkowicie schłodzić w patelniach, około 1 godziny. Nie usuwać z patelni.
Lekko zmiękczone lody równomiernie rozprowadzić na ciastkach w patelniach. Zamrażać co najmniej 2 godziny lub aż lody będą twarde.
Usuń desery z patelni; usuń folię.
Każdy deser pokroić na 8 klinów.
Skropić każdy klin gorącą polewą krówkową. Udekoruj posypką cukierkową i wiśniami. Przechowywać w zamrażarce.