Ciasto Lodowe Brownie

Ciasto Lodowe Brownie
Przepis Brownie Ice Cream Cake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Na 39 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, woda, dekory dekory cukierki posypki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast z folią; dno smaru tylko ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać ciasto brownie skierowane na polu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
3
Piec 19 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste. Całkowicie schłodzić w patelniach, około 1 godziny. Nie usuwać z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Lekko zmiękczone lody równomiernie rozprowadzić na ciastkach w patelniach. Zamrażać co najmniej 2 godziny lub aż lody będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Usuń desery z patelni; usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Miejsce na talerzach.
7
Każdy deser pokroić na 8 klinów.
8
Skropić każdy klin gorącą polewą krówkową. Udekoruj posypką cukierkową i wiśniami. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn