Ciasto Lemon-Graham Icebox
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Lemon-Graham Icebox. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, cukru, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Lemon-Graham Icebox, Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką graham-cracker, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu ubij żółtka, 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, skórkę cytrynową i sól. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i ubić sokiem z cytryny. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do czystej miski. Przykryć plastikiem (naciskając bezpośrednio na powierzchnię kremu, aby zapobiec tworzeniu się skóry) i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 30 minut.
Dolna linia 8-calowego naczynia do pieczenia z 6 krakersami graham (rozbić na kawałki, aby wypełnić przestrzeń, jeśli to konieczne). Łyżka 1/2 budyniu na krakersy graham, rozłożenie na równą warstwę. Powtórz z pozostałymi 6 krakersami graham i resztą budyniu. Przykryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, lub do nocy.
Tuż przed podaniem ubij śmietanę z pozostałą 1 łyżeczką. cukier, aż utrzyma sztywne szczyty.
Rozłóż bitą śmietanę cienką warstwą na wierzchu ciasta.
Pokroić w kwadraty i podawać.