Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać stosy śniadanie ciasto kukurydziane z masłem klonowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 1596 kalorii, 27g białka, oraz 105 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, cukier, bursztynowy syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym, Banana Maple Peanut Butter Batony Śniadaniowe, oraz Kanapka śniadaniowa z kiełbasą, jajkiem i serem z masłem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na placki kukurydziane, ubij razem jajka, maślankę i roztopione masło w średniej misce do mieszania. Wymieszać z ziaren kukurydzy. Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Ziarna Kukurydzy
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać suche składniki do mieszanki maślano-kukurydzianej i mieszać, aż się połączą.
Osuszyć je na papierowych ręcznikach i przełożyć na prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Posypać plastry jabłka cynamonem i solą do smaku. Podsmaż je w boczku renderings aż złoty kolor i umieścić je na patelni arkusza z boczkiem. Wytrzyj patelnię i wróć do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj tylko tyle masła, aby pokryć dno patelni i Chochla 1/4 Puchar ciasto kukurydziane.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Chochla
9
Niech gotować, aż krawędzie naleśnika zacząć brązowy i pęcherzyki pojawiają się na powierzchni, o 2 protokół. Flip, gotować kolejne 2 minuty, a następnie przenieść do arkusza cookie z jabłkami i boczkiem. Powtarzaj, aż będziesz miał tuzin placków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Umieść arkusz ciastek i talerze do serwowania w piekarniku, aż wszystko będzie ciepłe, o 4 protokół. Na każdym talerzu umieść 1 ciasto kukurydziane, wierzch, który z 2 paskami boczku, innym plackiem kukurydzianym, 2 plastrami jabłka i innym plackiem kukurydzianym. Top z masłem klonowym i skropić talerz z niektórych rozgrzanego syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Klonowe
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania