Ciasto kukurydziane z wołowiną i cebulą

Ciasto kukurydziane z wołowiną i cebulą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka papryki, zupy pomidorowej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać chleb kukurydziany, można śledzić to danie główne z Patelnia Cornbread Apple Cobbler jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Vidalian Cebula Cornbread, Karmelizowana cebula i boczek chleb kukurydziany, oraz Karmelizowany farsz z cebuli i chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy;odcedzić. Mieszamy kukurydzę i kolejne 5 składników. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Wlać mieszaninę wołowiny do lekko nasmarowanego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Rozłóż chleb kukurydziany polewą na mieszaninie wołowiny.
Piec w temperaturze 425 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.